לא צריך להיות שף או אומן כדי להרשים עם עיצובי פירות מהממים – צריך רק הדרכה נכונה.
מירב מאמו, יוצרת הספר, הופכת כל אחד לאמן שולחן: עם הסברים פשוטים, תמונות של כל שלב, ודגש על הנאה – התוצאה כבר בדרך.
הספר "אומנות חיתוך ועיצוב הפירות" נולד מתוך רצון אמיתי לאפשר לכל אחד ואחת – גם בלי ניסיון קודם – ליצור מגשים מרהיבים שירגשו כל אורח. זה לא עוד ספר מתכונים. זה מדריך מעשי, מצולם שלב-אחר-שלב, המלמד איך לחתוך, לשלב ולהגיש פירות בצורה אומנותית ומקצועית, בדיוק כמו שאתם רואים ברשתות – רק שתצליחו באמת.
בתוך הספר תמצאו תמונות צבעוניות ומפורטות, הסברים פשוטים וברורים, טיפים של זהב מחוויות מהשטח, ורעיונות לעיצובים מרשימים לכל סוג אירוע – ימי הולדת, שבתות, חגים, יולדות, מתנות ועוד. הספר נכתב בגובה העיניים, עם כל מה שצריך לדעת – מהסכין הנכונה ועד להעמדה הסופית.
אם תמיד חלמתם להגיש מגש שכולם יצלמו, אבל חששתם ש"זה מסובך מדי" או "אין לי את זה" – הספר הזה נכתב בשבילכם. אין צורך בידע קודם, רק רצון לנסות. ובמחיר נגיש בהרבה מכל קורס דיגיטלי – זו השקעה חד פעמית שמחזירה את עצמה מהר מאוד.
📖 הזמן/י עכשיו ותתחילו ליצור – מהפעם הראשונה.
מה האירוע? מי האורחים? מה התקציב?
מגש או בר? איזה סגנון? אילו צבעים?
חיתוך, סידור ועיצוב כמו בגלריה.
הכל מגיע מוכן. בדיוק בזמן.
האורחים מתלהבים, ואתם מחייכים.
רצוי להזמין לפחות 4 ימים מראש.
בוודאי! נתאים עיצוב לפי האירוע, הצבעים וההעדפות שלכם.
כן, לאזור הדרום – אשקלון, אשדוד, קריית גת, עוטף עזה והסביבה.
כל הפירות נחתכים ביום האירוע – טריים, יפים ומזמינים.
בוואטסאפ, בשיחה טלפונית או דרך טופס באתר.
“לא ראיתי דבר כזה. כל מי שנכנס – עצר להתפעל!”
“פינוק אמיתי. יוקרה בטעם מתוק!”
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטetur אדיפיסינג אלית. סד דו eiusmod טמפור אינצידידונט אוט לאבור אט דולור מגנה. אוט אנים אד מינימום וניאם, קוויס נוסטרוד אקסרציטיישן ullamco לאבוריס ניסי אוט אליקוויפ אקס אה קומודו קונסקווט. דואיס אוטה אירור אין רפריהנדריט אין וולופטאטה ווליט אסה צילום דולור יו פעריטור.
רוצים לדבר איתי? בוואטסאפ או בטלפון – אני פה.
מושב הודיה, שירות באזור הדרום
051-5939950
Priline4146@gmail.com